притисни ентер »

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска
Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот Никола Карев, познатата Пластичарска улица. Скопје добива уште една современа сообраќајница која има 4 сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило. „Изминатиов период интензивно,

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев“, односно познатата „Пластичарска улица“, со што Скопје добива уште една современа сообраќајница која има четири сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило, соопштија

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот Никола Карев, познатата Пластичарска улица. Скопје добива уште една современа сообраќајница која има 4 сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило. „Изминатиов период интензивно,

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Заврши првата фаза од реконструкцијата на Пластичарска

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот Никола Карев, познатата Пластичарска улица. Скопје добива уште една современа сообраќајница која има 4 сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило. „Изминатиов период интензивно,

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска"

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска"

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев", односно познатата „Пластичарска улица", со што Скопје добива уште една современа сообраќајница која има четири сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило, соопштија

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев“, односно познатата „Пластичарска улица“, со што Скопје добива уште една современа сообраќајница која има четири сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило, соопштија

Скопје добива уште една современа сообраќајница, заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Скопје добива уште една современа сообраќајница, заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска“

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев“, односно познатата „Пластичарска улица“, со што Скопје добива уште една современа сообраќајница која има четири сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило, соопштија

Заврши проширувањето и реконструкцијата на  “Пластичарска”

Заврши проширувањето и реконструкцијата на “Пластичарска”

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев“, односно познатата „Пластичарска улица“, со што Скопје добива уште една современа сообраќајница која има четири сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило, соопштија

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „пластичарска“

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „пластичарска“

Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот Никола Карев, односно познатата Пластичарска улица. Скопје добива уште една современа сообраќајница која има 4 сообраќајни ленти, велосипедска и пешачка патека и средишно зеленило. Изминатиов период

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска”

Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Пластичарска”

Eкипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев”, односно познатата „Пластичарска улица”. Со нанесување на завршниот асфалтен слој, викендов, екипите на Град Скопје ја финализираа првата фаза од проширувањето и реконструкцијата на булеварот „Никола Карев”, односно познатата „Пластичарска