притисни ентер »

Инстаграм воведува „тивик режим“ – нова опција по критиките за апликацијата
Инстаграм воведува „тивик режим“ – нова опција по критиките за апликацијата

Инстаграм воведува „тивик режим“ – нова опција по критиките за апликацијата

Фото: ENERGEPIC.COM - Pexels Минатата недела Instagram објави нови опции кои треба да овозможат подобро управување со содржината што им се прикажува на корисниците и да овозможат стишување на известувањата. Првата промена, јасно е, беше поради притисокот врз платформата поради начинот на кој оваа мрежа влијае на тинејџерите, што беше откриено благодарение

Инстаграм воведува „тивок режим на работа“ на апликацијата

Инстаграм воведува „тивок режим на работа“ на апликацијата

Ќе се вика „тивок режим“, а целта е да им помогне на корисниците да се одморат од апликацијата. Кога ќе ја активирате оваа функција, ќе ги замолчите дојдовните известувања и вашите следбеници кои ќе се обидат да контактираат со вас ќе добијат автоматска порака во која се вели дека моментално не сте активни на апликацијата. Овој потег доаѓа по критиките

„Инстаграм“ ќе воведе нова опција со која корисниците ќе може да одморат од апликацијата

„Инстаграм“ ќе воведе нова опција со која корисниците ќе може да одморат од апликацијата

Инстаграм најави нова функција наречена „Тивок режим“, која има за цел да им помогне на корисниците да се одморат од апликацијата. Функцијата овозможува дојдовните известувања да бидат безвучни и го поставува вашиот статус на „во тивок режим“ за да ги извести пријателите дека моментално сте неактивни на апликацијата. Компанијата исто така ќе ги охрабри

Инстаграм воведува „тивок режим на работа“ на апликацијата

Инстаграм воведува „тивок режим на работа“ на апликацијата

Ќе се вика „тивок режим“, а целта е да им помогне на корисниците да се одморат од апликацијата. Кога ќе ја активирате оваа функција, ќе ги замолчите дојдовните известувања и вашите следбеници кои ќе се обидат да контактираат со вас ќе добијат автоматска порака во која се вели дека моментално не сте активни на апликацијата. Овој потег доаѓа по критиките

Инстаграм воведува уште една нова опција

Инстаграм воведува уште една нова опција

Инстаграм воведува нова функција во својата апликација. Ќе се вика „тивок режим“ (quiet mode), а целта е да им помогне на корисниците да се одморат од апликацијата. Кога ќе ја активирате оваа функција, ќе ги замолчите дојдовните известувања и вашите следбеници кои ќе се обидат да контактираат со вас ќе добијат автоматска порака во која се вели дека

Нема повеќе нервози: Instagram добива уште една одлична опција

Нема повеќе нервози: Instagram добива уште една одлична опција

Instagram најави нова функција наречена „Quiet Mode“, која има за цел да им помогне на корисниците да се одморат од апликацијата и да ја намалат анксиозноста. Горенаведената функција ги премолчува дојдовните известувања, автоматски одговара на директните пораки и го поставува вашиот статус на „In Quiet Mode“ за да ги извести пријателите дека моментално