притисни ентер »

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори
Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Одговорот на Маск на Твитер предизвика лавина од нови реакции и мемиња Шефот на Tesla и SpaceX, ексцентричниот американски милијардер Елон Маск, кој е еден од најбогатите луѓе на светот, го користи Твитер за сè што ќе му падне на ум. Овој пат му текна да даде едноставен одговор на прашањето дали е вонземјанин. Маск е познат како скептик кога станува

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Одговорот на Маск на Твитер предизвика лавина од нови реакции и мемиња Шефот на Tesla и SpaceX, ексцентричниот американски милијардер Елон Маск, кој е еден од најбогатите луѓе на светот, го… Текстот Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори е превземен од USB.mk . The post Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин,

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Одговорот на Маск на Твитер предизвика лавина од нови реакции и мемиња Шефот на Tesla и SpaceX, ексцентричниот американски милијардер Елон Маск, кој е еден од најбогатите луѓе на светот, го користи Твитер за сè што ќе му падне на ум. Овој пат му текна да даде едноставен одговор на прашањето дали е вонземјанин. Маск е познат како скептик кога станува

Дали Илон Маск е вонземјанин“? Секако!

Дали Илон Маск е вонземјанин“? Секако!

Милијардерот и основач на Тесла и “SpaceX”, Илон Маск е познат како скептик кога се во прашање сведоштвата на луѓе кои велат дека виделе вонземјани. Во таа насока, на почетокот на неделата Маск преку Твитер секако, порача дека „Земјата не е рамна, туку дека е празна сфера и таму живее “Donkey King”, (Кралот Магаре). Меѓу бројните коментари и допаѓања,

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Милијадерот и основач на компаниите „Тесла“ и „Спејс икс“, Илон Маск, е познат по своите бизарни коментари на социјалните мрежи. Но, малку бил скептик кога му коментираat луѓе кои тврдат дека имаат видено вонземјани. Маск на почетокот на неделата напишал на „Твитер“ дека Земјата не е рамна и дека на неа живе Donkey King, лик од популарна видео игра

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Милијадерот и основач на компаниите „Тесла“ и „Спејс икс“, Илон Маск, е познат по своите бизарни коментари на социјалните мрежи. Но, малку бил скептик кога му коментираat луѓе кои тврдат дека имаат видено вонземјани. Маск на почетокот на неделата напишал на „Твитер“ дека Земјата не е рамна и дека на неа живе Donkey King, лик од популарна видео игра

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Илон Маск им одговори на фановите дали е вонземјанин

Милијадерот и основач на компаниите „Тесла“ и „Спејс икс“, Илон Маск, е познат по своите бизарни коментари на социјалните мрежи. Но, малку бил скептик кога му коментираat луѓе кои тврдат дека имаат видено вонземјани. Маск на почетокот на неделата напишал на „Твитер“ дека Земјата не е рамна и дека на неа живе Donkey King, лик … Continue reading (Фото)

Не прашувај ако не сакаш да го слушнеш одговорот: Илон Маск вака одговорил на прашањето дали е вонземјанин

Не прашувај ако не сакаш да го слушнеш одговорот: Илон Маск вака одговорил на прашањето дали е вонземјанин

Милијардерот и основач на Тесла и "SpaceX", Илон Маск е познат по своите бизарни коментари на социјалните мрежи, но бил скептичен кога станува збор за сведоштвата на луѓето кои тврдат дека ги виделе "малите зелени". Маск на почетокот на неделата преку Твитер порачал дека Земјата не е рамна и дека во нејзиниот центар живее "Donkey King", односно Кралот

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Маск конечно „призна“: На прашањето дали е вонземјанин, еве што одговори

Илон Маск, шефот на Tesla, SpaceX и ексцентричен американски милијардер, кој е речиси најбогатиот човек на светот, го користи Твитер за сè што ќе му падне на ум. Овој пат му текна да даде едноставен одговор на прашањето дали е вонземјанин. Маск е познат како скептик кога станува збор за сведоштвата на луѓе кои велат дека виделе вонземјани. Во таа смисла,

Илон Маск се прогласи за вонземјанин

Илон Маск се прогласи за вонземјанин

Основачот на компанијата „Спејс Х“, Илон Маск, повторно се прогласи за вонземјанин на социјалните мрежи, одговарајќи на прашањата на неговите следбеници. Сè започна со објавата на Маск на Твитер дека „Земјата не е рамна и дека таму живее Донки Кинг“, по што еден од корисниците на таа социјална мрежа го прашал дали е вонземјанин. The Earth is not flat,