притисни ентер »

Од пладне без вода се дел од корисниците на Кеј 13 Ноември
Од пладне без вода се дел од корисниците на Кеј 13 Ноември

Од пладне без вода се дел од корисниците на Кеј 13 Ноември

Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје. Текстот Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“ е превземен од А1он

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Фото: Б. Грданоски Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода дел од Бардовци

Без вода дел од Бардовци

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради санирање на уличен дефект на улица 6, бр. 62-64, а без вода ќе бидат корисниците од улиците 6 и 8.

Без вода дел од Бардовци

Без вода дел од Бардовци

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради санирање на уличен дефект на улица 6, бр. 62-64, а без вода ќе бидат корисниците од улиците 6 и 8.

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Поради скината цевка кај Дрво декор во општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Битолска“ и Кеј „13-ти Ноември“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода дел од Бардовци

Без вода дел од Бардовци

Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:30 часот ќе имаат дел од корисниците во населба Бардовци. ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради санирање на уличен дефект на улица 6, бр. 62-64, а без вода ќе бидат корисниците од улиците 6 и 8. Текстот Без вода дел од Бардовци е превземен од А1он .