притисни ентер »

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19
По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

Во првите две недели од почетокот на наставата во основните и средните училишта во Србија, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразиле со коронавирус, соопшти министерот за образование Младен Шарчевиќ. Тој прецизира дека во 1.250 основни училишта во Србија заболеле 25 ученици, од кои шест ученици не оделе на училиште. Во Белград заболеле 16 ученици,

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

Во првите две недели од почетокот на наставата во основните и средните училишта во Србија, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразиле со коронавирус, соопшти министерот за образование Младен Шарчевиќ. Тој прецизира дека во 1.250 основни училишта во Србија заболеле 25 ученици, од кои шест ученици не оделе на училиште. Во Белград заболеле 16 ученици,

Министерот ја соопшти точната бројка на ученици заразени со корона во Србија во претходните 15 дена

Министерот ја соопшти точната бројка на ученици заразени со корона во Србија во претходните 15 дена

Во првите две недели наставата во основните и средни училишта, од коронавирусот се заразени вкупно 52 ученика и 20 вработени, вели мистерот за образование Младен Шарчевиќ и додава дека станува збор за спорадични случаи, доколку се знае дека во училиштата во Србија имаат околу 850.000 ученици. Тој за ТВ Пинк прецизираше дека во 1.250 основни училишта

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

Во првите две недели од почетокот на наставата во основните и средните училишта во Србија, вкупно 52 ученици и 20 вработени биле заразени со коронавирус, соопшти министерот за образование Младен Шарчевиќ. Тој прецизирал дека во 1.250 основни училишта во Србија заболеле 25 ученици, од кои шест ученици не оделе на училиште. Во Белград заболеле 16 ученици,

Заразени 52 ученика во Србија по две недели од почетокот на наставата

Заразени 52 ученика во Србија по две недели од почетокот на наставата

Во првите две недели од почетокот на наставата во основните и средните училишта во Србија, вкупно 52 ученици и 20 вработени биле заразени со коронавирус, соопшти министерот за образование Младен Шарчевиќ. Тој прецизирал дека во 1.250 основни училишта во Србија заболеле 25 ученици, од кои шест ученици не оделе на училиште. Во Белград заболеле 16 ученици,

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

По две недели од почетокот на наставата во Србија, 52 ученика заболеле од Ковид-19

Во првите две недели од почетокот на наставата во основните и средните училишта во Србија, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразиле со коронавирус, соопшти министерот за образование Младен Шарчевиќ. Тој прецизира дека во 1.250 основни училишта во Србија заболеле 25 ученици, од кои шест ученици не оделе на училиште. Во Белград заболеле 16 ученици,

Во две седмици настава во Србија – заразени 52 ученика и 20 вработени

Во две седмици настава во Србија – заразени 52 ученика и 20 вработени

Во првите две недели од настава во основните и средните училишта, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразени со коронавирус, изјави српскиот министер за образование, Младен Шарчевиќ. Тој во изјава за ТВ Пинк прецизира дека 25 ученици биле заразени во 1.250 основни училишта во Србија и дека од таа бројка шест ученици не доаѓале на училиште. Шарчевиќ

Познато е колку ученици се заразени со корона во Србија во претходните 15 дена

Познато е колку ученици се заразени со корона во Србија во претходните 15 дена

Во првите две недели од часовите во основните и средните училишта, вкупно 52 ученици и 20 вработени беа заразени со вирусот корона, вели министерот за образование Младен Шарчевиќ и додава дека станува збор за спорадични случаи ако се знае дека во училиштата во Србија има околу 850.000 ученици. Тој за ТВ Пинк прецизира дека 25 ученици биле заразени

Во две седмици настава во Србија – заразени 52 ученика и 20 вработени

Во две седмици настава во Србија – заразени 52 ученика и 20 вработени

Во првите две недели од настава во основните и средните училишта, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразени со коронавирус, изјави српскиот министер за образование, Младен Шарчевиќ. Тој во изјава за ТВ Пинк прецизира дека 25 ученици биле заразени во 1.250 основни училишта во Србија и дека од таа бројка шест ученици не доаѓале на училиште. Шарчевиќ

КОВИД-19 ВО СРБИЈА: По две недели настава заразени 52 ученика и 20 вработени

КОВИД-19 ВО СРБИЈА: По две недели настава заразени 52 ученика и 20 вработени

Во првите две недели од настава во основните и средните училишта, вкупно 52 ученици и 20 вработени се заразени со коронавирус, изјави српскиот министер за образование, Младен Шарчевиќ. Тој во изјава за ТВ Пинк прецизира дека 25 ученици биле заразени во 1.250 основни училишта во Србија и дека од таа бројка шест ученици не доаѓале на училиште. Шарчевиќ