притисни ентер »

Десет совети, техники и трикови за подобро возење на мотоциклот
Десет совети, техники и трикови за подобро возење на мотоциклот

Десет совети, техники и трикови за подобро возење на мотоциклот

Ниту еден возач не смее да престане да ги подобрува своите вештини Едвај можам да одам и да џвакам мастика во исто време но една работа во која сум прилично добар е возењето мотоцикл. Тоа го правам повеќе од 20 години и во тој период успеав да научам голем број на техники и трикови кои не само што ми помогнаа да станам подобар возач туку и попаметен

Што треба да знаеш доколку си нов возач?

Што треба да знаеш доколку си нов возач?

Седум основни совети за нови возачи Значи конечно собра храброст, полагаше и ја доби потребната дозвола за мотоцикл. Искрено, авантурата почнува од моментот кога ќе ја земете дозволата. Пред вас има уште многу работи. Прво и основно, излези од дома и почни да ја користиш дозволата. Тоа значи дека прво треба да купиш мотоцикл. Знам дека такво нешто

Подготвен ли е вашиот мотоцикл за пролетта?

Подготвен ли е вашиот мотоцикл за пролетта?

Неколку куси совети кои треба да ви помогнат да го проверите мотоциклот пред почетокот на сезоната. Со оглед на тоа дека се наближува сезоната за возење, наместо веднаш да почнеме со тоа, има неколку работи што треба претходно да ги направиме за да бидеме подготвени за пролетта. Треба да размислите за вашиот мотоцикл. Дали тој е соодветно подготвен