притисни ентер »

Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб
Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб

Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб

Американскиот претседател Џо Бајден синоќа ја објави номинацијата на првиот човек на американските воено-воздухопловни сили, генералот Чарлс Браун за нов претседател на Здружениот Генералштаб, јавија британските меидуми. -Генералот Браун изгради репутација на непоколеблив и високо ефективен лидер, човек со тимска работа и доверба, кој одлично ги извршува

Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб

Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб

Бајден ја објави номинацијата на генералот Чарлс Браун за началник на американскиот Здружен Генералштаб Д.А. Пред 5 минути Американскиот претседател Џо Бајден синоќа ја објави номинацијата на првиот човек на американските воено-воздухопловни сили, генералот Чарлс Браун за нов претседател на Здружениот Генералштаб, јавија британските меидуми. Добиј