притисни ентер »

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!
Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Албанец со нож ги нападна младите кошаркари на Србија во Удине!

Албанец со нож ги нападна младите кошаркари на Србија во Удине!

Младите кошаркари на Србија имале непријатен момент во Удине каде што настапуваат на Европското првенство, Албанец со нож ги нападнал додека се шетале низ градот. Младите кошаркари на Србија имале непријатен момент во Удине каде што настапуваат на Европското првенство, Албанец со нож ги нападнал додека се шетале низ градот. На Европското првенство

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркарите на Србија

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркарите на Србија

Денес во Удине, Италија се случило голем скандал, како што пренесуваат медиумите од Србија. Имено Албанец предизвикал ицидентот откако нож ги нападнал кадетските репрезентативци на Србија. За ова потврда пристигна и од потпретседателот на Кошаркарскиот сојуз на Србија, Игор Ракочевиќ. „Албанецот зборуваше секакви глупости. Косово е Албанија, а не Србија…

Ужас: Албанец со нож  нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Ужас: Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Хорор на ЕП А Дивизија: Србите нападнати со нож, велат дека Албанец ги бркал

Хорор на ЕП А Дивизија: Србите нападнати со нож, велат дека Албанец ги бркал

Европското првенство А Дивизија кое викендов ќе заврши, а на кое настапува македонската кадетска репрезентација за Србите доби поинаков тек. Денешниот ден беше слободен, па селекцијата на нашиот северен сосед, како и останатите одлучи да прошета низ Удине, градот домаќин. Како што велат и пишуваат Србите, Албанец им пришол на младите кошаркари, најпрво

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Хорор на ЕП А Дивизија: Србите нападнати со нож, велат дека Албанец ги бркал

Хорор на ЕП А Дивизија: Србите нападнати со нож, велат дека Албанец ги бркал

Европското првенство А Дивизија кое викендов ќе заврши, а на кое настапува македонската кадетска репрезентација за Србите доби поинаков тек. Денешниот ден беше слободен, па селекцијата на нашиот северен сосед, како и останатите одлучи да прошета низ Удине, градот домаќин. Како што велат и пишуваат Србите, Албанец им пришол на младите кошаркари, најпрво

Скандал во Италија: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Скандал во Италија: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Српските медиуми пренесуваат голем скандал кој денес се случил на улиците во Удине, Италија . Инцидентот го предизвика Албанец кој со нож ги нападна кадетските репрезентативци на нашиот северен сосед. Потврда за ова стигна од потпретседателот на Кошаркарскиот сојуз на Србија , Игор Ракочевиќ. „Зборуваше секакви глупости. Косово е Албанија , а не Србија