притисни ентер »

Почитувајте ги следниве 4 совети и ќе бидете во среќен брак до крајот на животот: Нема ни да помислите на развод!
Почитувајте ги следниве 4 совети и ќе бидете во среќен брак до крајот на животот: Нема ни да помислите на развод!

Почитувајте ги следниве 4 совети и ќе бидете во среќен брак до крајот на животот: Нема ни да помислите на развод!

Гад Кребс, психотерапевтка и брачна советничка, открива четири работи што се клучни за среќен брак! Доколку се придржувате до нив, ќе бидете во среќен однос со партнерот до крајот на животот. Нема ни да помислите на развод. 1. Не слушајте ги советите на други двојки и семејства „Честопати и без прашање, луѓето со најдобра намера даваат совети за врските