притисни ентер »

Утре без струја делови од општина Карпош
Утре без струја делови од општина Карпош

Утре без струја делови од општина Карпош

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 16.05.2024 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат: • во пеиодот од 09.00 до 15.00 часот дел од корисниците во с.Горно Нерези (општина Крпош) • во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае (општина Карпош)

Две улици во Карпош утре без струја

Две улици во Карпош утре без струја

Утре без електрична енергија ќе останат две улици во општина Карпош, информираат од ЕВН Македонија Во период од 09.00 до 15.00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во с. Горно Нерези, додека во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул. Езерци – нас. Влае (општина Карпош).

Две улици во Карпош утре ќе останат без електрична енергија

Две улици во Карпош утре ќе останат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат две улици во општина Карпош. Во период од 09.00 до 15.00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во с.Горно Нерези, додека во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае (општина Карпош).

Неколку делови од Скопје ќе останат без струја

Неколку делови од Скопје ќе останат без струја

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска делови од Скопје ќе бидат без струја. · во периодот од 08:30 до 15:30 часот без напојување ќе останат корисниците на дел од населбата на улица Дижонска,

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа денес без снабдување со електрична енергија ќе останат корисници од Чаир и Аеродром. Во периодот од 08:30 до 15:30 часот без напојување ќе останат корисниците на дел од населбата на ул. „Дижонска“, ул. „Ѓорѓи

Делови од Чаир и Аеродром без струја

Делови од Чаир и Аеродром без струја

23 Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од ЕВН Македонија, без струја од 9 до 15 часот ќе

Делови од Скопје денеска без струја

Делови од Скопје денеска без струја

Според добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи ги известува граѓаните на Скопје дека поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа денеска делови од Скопје ќе бидат без струја. · во периодот од 08:30 до 15:30 часот без напојување ќе останат корисниците на дел од населбата на улица Дижонска,

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од  ЕВН Македонија, без струја од 9 до 15 часот ќе останат

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „Ѓорѓи Димовски“ и „Вуковарска“ во општина Чаир денеска ќе немаат електрична енергија од 8:30 до 15:30 часот поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од  ЕВН Македонија, без струја од 9 до 15 часот ќе останат