притисни ентер »

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер
Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот за здравство Венко Филипче. За децата во болница ќе настапат  DJ Shime, Бени Шаќири и НОН СТОП, актерката Елизабета Клинчаревска Младеновска, Ели Раста Грл и најдобрата пријателка од светот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

За децата во болница ќе настапат DJ Shime, Бени Шаќири и НОН СТОП, актерката Елизабета Клинчаревска Младеновска, Ели Раста Грл и најдобрата пријателка од светот на децата Биби. По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

– По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на “НО САНО” и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Златна трка во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот

Во Скопје ќе се одржи златна трка по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

Во Скопје ќе се одржи златна трка по повод Меѓународниот ден на децата со канцер

По повод Меѓународниот ден посветен на децата што се борат со канцер, денеска во Скопје ќе се одржи златна трка и забава во организација на НО САНО и Универзитетската клиника за детски болести. На настанот, организаторот најавува дека, ќе се обрати и ќе ги поддржи малите херои од хемато-онколошкото одделение при Клиниката за детски болести и министерот