притисни ентер »

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен
Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга и Бурел добиа вајлд карта за настап на Австралијан опен

Цонга и Бурел добиа вајлд карта за настап на Австралијан опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга и Бурел добија вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добија вајлд карта за Австралија Опен

Мелбурн, 6 декември 2018 (МИА) – Францускиот тенисер Џо-Вилфред Цонга доби специјална покана од организаторот за да учествува на Австралија Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. на ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Мелбурн, 6 декември 2018 (МИА) – Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Цонга и Бурел добиваат вајлд карта за Австралија Опен

Францускиот тенисер Џо-Вилфрид Цонга специјална покана од организаторот за да учествува на Австралискиот Опен 2019 година. Французинот е рангиран на 258. место на АТП листата. И неговата сонародничка Клара Бурел која е 619. На ВТА листата доби вајлд карта за првиот Грен слем идната година. Ова е објавено на официјалниот Твитер на Француската тениска

Цонга доби „вајлд карта“ за настап на Австралија опен

Цонга доби „вајлд карта“ за настап на Австралија опен

Французинот Жо-Вилфред Цонга ќе настапи на првиот Грен слем турнир во 2019 година -  Австралија Опен. Цонга доби „вајлд карта“ од организаторите, бидејќи по пласманот на АТП листата и костурот, требаше да игра квалификации. Преку програма за размена меѓу францускaтa и австралискaтa тенискa федерациja, поранешниот финалист на Австралија опен од 2008