притисни ентер »

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија
Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денес, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. Отворањето на изложбата ќе се одвива со почитување на мерките за

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. „Оваа чудна година остави сериозни последици врз нашиот начин на мислење и комуницирање

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во киц на рсм во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во киц на рсм во Софија

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. Отворањето на изложбата ќе се одвива со почитување на мерките

Изложба „Метафизички слики“ на македонскиот уметник Иво Пецов во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на македонскиот уметник Иво Пецов во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. „Оваа чудна година остави сериозни последици врз нашиот начин на мислење и комуницирање

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. „Оваа чудна година остави сериозни последици врз нашиот начин на мислење и комуницирање

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денес, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. Отворањето на изложбата ќе се одвива со почитување на мерките за

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во Македонскиот културен центар во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во Македонскиот културен центар во Софија

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. Отворањето на изложбата ќе се одвива со почитување на мерките

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

„Метафизички слики“ – изложба на Иво Пецов во КИЦ – Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денеска во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци.

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложба „Метафизички слики“ на Иво Пецов во КИЦ на РСМ во Софија

Изложбата „Метафизички слики“ на Иво Пецов ќе биде отворена денес, 20 октомври, во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија. Со 20 дела, изработени во техниката масло на платно, авторот ги разоткрива плодовите од својата дејност во последните 12 месеци. Отворањето на изложбата ќе се одвива со почитување на мерките за