притисни ентер »

Граѓаните можат да ги платат сметките онлајн и на терминали без провизија
Граѓаните можат да ги платат сметките онлајн и на терминали без провизија

Граѓаните можат да ги платат сметките онлајн и на терминали без провизија

Услужните претпријатија им олеснуваат на корисниците во услови на пандемија. Ако се земе предвид дека најчесто пензионерите сметките ги плаќаат во банка, за плаќање на комуналии, за парно, за телефон, на банката треба да и остават секој месец по 300 денари, а за една година 3.600 денари. Од неодамна и на шалтерите во поштите можат да се плаќаат овие