притисни ентер »

Веројатно ќе бидам единствениот член на Монти Пајтон со титулата сер, вели Мајкл Пејлин
Веројатно ќе бидам единствениот член на Монти Пајтон со титулата сер, вели Мајкл Пејлин

Веројатно ќе бидам единствениот член на Монти Пајтон со титулата сер, вели Мајкл Пејлин

Мајкл Пејлин смета дека ќе биде единствениот член на Монти Пајтон кој ќе биде сер, откако ја прими витешката титула од принцот Вилијам во Бакингамската палата. „Веројатно ќе бидам единствениот“, изјави 76-годишниот Пејлин, додавајќи дека неговиот колега Џон Клиз ја пропуштил шансата. Клиз уште во 1996 година ја има одбиено титулата ЦБЕ. Тери Гилијам,