притисни ентер »

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора
Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Вицепремиерката Царовска, придружувана од претставници на Министерството за труд и социјална политика, градоначалникот на

Вицепремиерката Царовска денеска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Вицепремиерката Царовска денеска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Вицепремиерката Царовска, придружувана од претставници на Министерството за труд и социјална политика, градоначалникот на

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Скопје, 30 мај 2020 (МИА) – Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Вицепремиерката Царовска, придружувана од претставници на Министерството за труд и социјална

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Скопје, 30 мај 2020 (МИА) – Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Вицепремиерката Царовска на средби со Сојузот на пензионерите и Занаетчиската комора

Скопје, 30 мај 2020 () – Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска денеска ќе има средби со претставници на Сојузот на здруженијата на пензионери и на Занаетчиската комора. Вицепремиерката Царовска, придружувана од претставници на Министерството за труд и социјална политика,