притисни ентер »

Правило што мора да го почитувате на првиот состанок
Правило што мора да го почитувате на првиот состанок

Правило што мора да го почитувате на првиот состанок

Првите состаноци со себе носат возбуда, трема, големи очекувања и пеперутки во стомакот. Што би можело да тргне наопаку? Ако сакате првиот состанок со потенцијалниот партнер да помине успешно, мора да го испочитувате ова правило: заборавете на мобилниот! Анкетата што ја спроведе британската компанија YouGov покажа дека користењето на мобилниот – повици,