притисни ентер »

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими
Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion” од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion” од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion”. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion" од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion" од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion". -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,..., вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. Скопје, 17 мај 2019 (МИА) – Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Мухмед Ибрахими, виртуозот на гитара, шаркија, мандолина,…, вечер во Кино Фросина концертно ќе го промовира својот нов албум „Devotion“. -Ибрахими е волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста, наведуваат организаторите на концертот во најавата

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

Концертна промоција на „Devotion“ од Мухамед Ибрахими

„Devotion“ е насловот на последниот албум од Мухамед Ибрахими, чија промоција е закажана за вечерва (17 мај) во 21 часот, во Младинскиот културен центар. Мухамед Ибрахими е речиси волшебна појава на македонската музичка сцена. Невиден виртуоз и извонреден музичар, кој својата публика редовно ја остава без здив и со подзината уста. Гитара, шаркија,