притисни ентер »

Женски парфеми коишто мажите ги обожуваат
Женски парфеми коишто мажите ги обожуваат

Женски парфеми коишто мажите ги обожуваат

Парфемите се нешто лично иако можеби ви делува дека не е така. Веројатно веќе знаете дека еден парфем нема да мириса исто на две личности колку и да бидат тие слични меѓу себе. Хемијата на нашето тело е многу едноставна па со самото тоа на единствен начин ги обработува сите состојки кои ги содржи парфемот претворајќи ги во алхемија и мирис кои нè опиваат

Потемна и сензуална интерпретација на популарниот мирис! YSL La Nuit de L’Homme

Потемна и сензуална интерпретација на популарниот мирис! YSL La Nuit de L’Homme

La Nuit de L’Homme беше лансиран во 2009 година како вечерна варијанта на машкиот L’Homme парфем од 2006 година на брендот Yves Saint Laurent. По оригиналното машко издание следеа мирисите: La Nuit de L’Homme Le Parfum од 2010 година – како Eau de Parfum едиција, La Nuit de l’Homme Frozen Cologne од 2012 година, La Nuit de L’Homme L’Intense од 2015