притисни ентер »

Саша Поповиќ е пензионер, а сега откриено колкава пензија зима
Саша Поповиќ е пензионер, а сега откриено колкава пензија зима

Саша Поповиќ е пензионер, а сега откриено колкава пензија зима

Како што пишува српскиот портал „Блиц“, Саша Поповиќ  од 1 ноември официјално е пензионер. Директорот на „Гранд продукција“ во април наполни 65 години што значи дека по законот немал никави препреки да поднесе барање за пензија. Одговорот од надлежните пристигнал пред неколку дена, а во него пишува дека Поповиќ ги исполнува сите услови за пензија.

Саша Поповиќ оди во пензија! Дознајте колкава ќе биде неговата пензија!

Саша Поповиќ оди во пензија! Дознајте колкава ќе биде неговата пензија!

Одговорот од надлежните пристигнал пред неколку дена, а во него пишува дека Поповиќ ги исполнува сите услови за пензија. Како што пишува српскиот портал „Курир“, Саша Поповиќ од 1 ноември официјално е пензионер. Директорот на „Гранд продукција“ во април наполни 65 години што значи дека по законот немал никави препреки да поднесе барање за пензија.

Директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ оди во пензија: Колкава ќе биде неговата пензија

Директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ оди во пензија: Колкава ќе биде неговата пензија

ИЗВОР Скопје24 | ноември 8, 2019 Како што пишува српскиот портал курир.рс, Саша Поповиќ од 1 ноември официјално е пензионер. Директорот на „Гранд продукција“ во април наполни 65 години што значи дека по законот немал никави препреки да поднесе барање за пензија. Одговорот од надлежните пристигнал пред неколку дена, а во него пишува дека Поповиќ ги

Саша Поповиќ заминува во пензија

Саша Поповиќ заминува во пензија

Популарниот музичар, водител и директор на „Гранд“ продукција, Саша Поповиќ замина во пензија, пишуваат српските медиуми. Тој во април годинава наполнил 65 години и ги исполнил сите услови за да стане пензионер, се вели во писмото кое Поповиќ го добил од Фондот за пензиско. Негови блиски пријатели велат дека иако Поповиќ ги има исполнето сите услови

Саша Поповиќ заминува во пензија

Саша Поповиќ заминува во пензија

Популарниот музичар, водител и директор на „Гранд“ продукција, Саша Поповиќ замина во пензија, пишуваат српските медиуми. Тој во април годинава наполнил 65 години и ги исполнил сите услови за да стане пензионер, се вели во писмото кое Поповиќ го добил од Фондот за пензиско. Засега Поповиќ се нема огласено иако многупати досега го најавуваше своето

Директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ оди во пензија

Директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ оди во пензија

Како што пишува српскиот портал „Курир“, Саша Поповиќ од 1 ноември официјално е пензионер. Директорот на „Гранд продукција“ во април наполни 65 години што значи дека по законот немал никави препреки да поднесе барање за пензија. Одговорот од надлежните пристигнал пред неколку дена, а во него пишува дека Поповиќ ги исполнува сите услови за пензија.

Потврдено! Саша Поповиќ стана пензионер! Откриено колку пари ќе добива месечно, но дали ќе го напушти Гранд...

Потврдено! Саша Поповиќ стана пензионер! Откриено колку пари ќе добива месечно, но дали ќе го напушти Гранд...

Наполнил 65 години Директор и косопственик на “Гранд продукција“, во април наполнил 65 години, што значи по закон, нема пречка да поднесе барање во Фондот на ПИО за одење во пензија. Одговор од надлежните стигнал неодамна, а во него пишувало дека Поповиќ ги исполнил сите неопходни услови. Сепак Саша нема намера да се повлече од работа, туку дека и

Саша Поповиќ официјално стана пензионер

Саша Поповиќ официјално стана пензионер

фото: немања николиќ Како што пишува српскиот портал курир.рс, Саша Поповиќ  од 1 ноември официјално е пензионер. Директорот на „Гранд продукција“ во април наполни 65 години што значи дека по законот немал никави препреки да поднесе барање за пензија. Одговорот од надлежните пристигнал пред неколку дена, а во него пишува дека Поповиќ ги исполнува сите

Потврдено! Саша Поповиќ стана пензионер! Откриено колку пари ќе добива месечно, но дали ќе го напушти Гранд...

Потврдено! Саша Поповиќ стана пензионер! Откриено колку пари ќе добива месечно, но дали ќе го напушти Гранд...

Наполнил 65 години Директор и косопственик на “Гранд продукција“, во април наполнил 65 години, што значи по закон, нема пречка да поднесе барање во Фондот на ПИО за одење во пензија. Одговор од надлежните стигнал неодамна, а во него пишувало дека Поповиќ ги исполнил сите неопходни услови. Сепак Саша нема намера да се повлече од работа, туку дека и