притисни ентер »

Септември 2001: како засекогаш се промени концептот за тероризам
Септември 2001: како засекогаш се промени концептот за тероризам

Септември 2001: како засекогаш се промени концептот за тероризам

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш. Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш. Против тероризмот