притисни ентер »

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?
Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија? Пандемијата целосно го смени начинот на кој живееме, а особено се одрази на социјалниот живот на луѓето кои се сингл. Шефот на Tinder вели дека коронавирусот имал „драматичен“ ефект на начинот на кој луѓето ја користат дигиталната апликација за запознавање партнер, макар што промените

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Пандемијата целосно го смени начинот на кој живееме, а особено се одрази на социјалниот живот на луѓето кои се сингл. Шефот на Tinder вели дека коронавирусот имал „драматичен“ ефект на начинот на кој луѓето ја користат дигиталната апликација за запознавање партнер, макар што промените може позитивно да се одразат на плановите кои тој ги имал за популарната

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Пандемијата целосно го смени начинот на кој живееме, а особено се одрази на социјалниот живот на луѓето кои се сингл. Шефот на Tinder вели дека коронавирусот имал „драматичен“ ефект на начинот на кој луѓето ја користат дигиталната апликација за запознавање партнер, макар што промените може позитивно да се одразат на плановите кои тој ги имал за популарната

Tinder: Драматични промени во онлајн дејтингот

Tinder: Драматични промени во онлајн дејтингот

Коронавирусот има драматично влијание врз начинот на кој луѓето ја користат апликацијата Tinder, рече шефот на Тиндер и тие промени би можеле да одговараат на плановите што тој веќе ги има за развој на компанијата. Строгите мерки на социјално дистанцирање и изолација заради епидемијата на коронавирус носат бројни предизвици на интернет апликациите

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Љубов во време на корона: Дали би излегле на прв состанок во пандемија?

Пандемијата целосно го смени начинот на кој живееме, а особено се одрази на социјалниот живот на луѓето кои се сингл. Шефот на Tinder вели дека коронавирусот имал „драматичен“ ефект на начинот на кој луѓето ја користат дигиталната апликација за запознавање партнер, макар што промените може позитивно да се одразат на плановите кои тој ги имал за популарната

Коронавирусот го промени начинот на кој ги користиме апликациите за состаноци

Коронавирусот го промени начинот на кој ги користиме апликациите за состаноци

Коронавирусот има драматично влијание врз начинот на кој луѓето ја користат апликацијата Тиндер, рече шефот на Тиндер и тие промени би можеле да одговараат на плановите што тој веќе ги има за развој на компанијата. Строгите мерки на социјално дистанцирање и изолација заради епидемијата на коронавирус носат бројни предизвици на интернет апликациите

Коронавирусот го промени начинот на кој ги користиме апликациите за состаноци

Коронавирусот го промени начинот на кој ги користиме апликациите за состаноци

Коронавирусот има драматично влијание врз начинот на кој луѓето ја користат апликацијата Тиндер, рече шефот на Тиндер и тие промени би можеле да одговараат на плановите што тој веќе ги има за развој на компанијата. Строгите мерки на социјално дистанцирање и изолација заради епидемијата на коронавирус носат бројни предизвици на интернет апликациите