притисни ентер »

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини
Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела, со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела, со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела, со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела (07.02 - 13.02.2020 година) со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела, со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела (07.02 - 13.02.2020 година) со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од jавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од jавните површини

Во текот на изминатата недела (07.02 – 13.02.2020 година) со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Отстранети 222 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела (07.02 - 13.02.2020 година) со специјалните возила пајак се подигнати 222 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 38 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 184 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска