притисни ентер »

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски
Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен за уште еден наслов „Некоректен мртовец“ е комедија која деновиве излезе од печат и е меѓу ретките изданија на книги со комедии во македонското творештво. Книгата „Некоректен мртовец“ како што истакна самиот автор е комедија во 16 слики. -Се работи за специфично издание

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен за уште еден наслов „Некоректен мртовец“ е комедија која деновиве излезе од печат и е меѓу ретките изданија на книги со комедии во македонското творештво. Книгата „Некоректен мртовец“ како што истакна самиот автор е комедија во 16 слики. Се работи за специфично издание

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен за уште еден наслов „Некоректен мртовец“ е комедија која деновиве излезе од печат и е меѓу ретките изданија на книги со комедии во македонското творештво. Книгата „Некоректен мртовец“ како што истакна самиот автор е комедија во 16 слики. Се работи за специфично издание

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен за уште еден наслов „Некоректен мртовец“ е комедија која деновиве излезе од печат и е меѓу ретките изданија на книги со комедии во македонското творештво. Делчево, 1 август 2020 (МИА) – Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Објавена книгата „Некоректен мртовец“ од Миле Ѓорѓијоски

Делчево, 1 август 2020 () – Богатиот повеќе од 30 годишен опус на познатиот сатиричар Миле Ѓорѓијоски збогатен за уште еден наслов „Некоректен мртовец“ е комедија која деновиве излезе од печат и е меѓу ретките изданија на книги со комедии во македонското творештво. Книгата „Некоректен мртовец“ како што истакна самиот автор е комедија во 16 слики. -Се