притисни ентер »

Рубинчо Видое Јованоски : Здравствени мерки со два аршина
Рубинчо Видое Јованоски : Здравствени мерки со два аршина

Рубинчо Видое Јованоски : Здравствени мерки со два аршина

Коронавирусот (КОВИД 19) во нашата земја приближно опстојува една година каде катадневно здравствените резултати од министерството за здравство и Центарот за јавно здравје се крајно загрижувачки со голем број на заразени лица и за жал преку 2500 починати пациенти. Министерството за здравје се најде во “цајтнот“ во поглед на обезбедувањето на вакцини