притисни ентер »

Подлабоко деколте од ова немате видено: Манекенка покажала (или пак и’ не) отповеќе!!!
Подлабоко деколте од ова немате видено: Манекенка покажала (или пак и’ не) отповеќе!!!

Подлабоко деколте од ова немате видено: Манекенка покажала (или пак и’ не) отповеќе!!!

Многу мажи сигурно ќе се согласат дека не е важна длабочината на деколтето туку тоа што се гледа, но понекогаш и длабочината на деколтето е доволна да се говори за вас…што во светот на модната индустрија е многу важно… Тоа го докажува манекенката Нелам Џејл кога се појавила на прославата на популарниот бренд Fenty во необично провокативна креација

Го носи најдлабокото деколте досега: Кога пристигнала таа сите останати можеле да си одат дома

Го носи најдлабокото деколте досега: Кога пристигнала таа сите останати можеле да си одат дома

Доколку сте помислиле дека сте го виделе најдоброто деколте досега, со оглед на тоа што дамите се одлучуваат да го носат тогаш сте се излажале. Тоа ни го докажува манекенката Нелам Џејл кога се појавила на прославата на популарниот бренд Fenty во необично провокативна креација која со сигурност загарантирала дека сите погледи ќе бидат упатени кој неа