притисни ентер »

Дипломски труд: направен е прв македонски филмски мјузикл со врвни актери
Дипломски труд: направен е прв македонски филмски мјузикл со врвни актери

Дипломски труд: направен е прв македонски филмски мјузикл со врвни актери

“Црно – бело“ е насловот на првиот македонски филмски мјузикл во режија на Сандра Ѓоргиева, а овој филм е нејзиниот дипломски труд. Ќе биде премиерно прикажан пред публика на отворена проекција во киното Фросина на 18 јуни, во 20 часот. Филмот ја следи приказната на Јована, која ја игра познатата актерка Јелена Јованова. Јована е млада жена вработена

Јелена Јованова во првиот македонски филмски мјузикл „Црно-бело“

Јелена Јованова во првиот македонски филмски мјузикл „Црно-бело“

Првиот македонски филмски мјузикл „Црно-Бело“ во режија на Сандра Ѓоргиева ќе биде прикажан на отворена проекција на 18 јуни (вторник), 20 часот во кино Фросина, МКЦ – Скопје. Филмот ја следи приказната на Јована, која ја игра познатата актерка Јелена Јованова. Јована е млада жена вработена во туристичка агенција. Таа е вредна работничка и ги исполнува

Проекција на филмот „Црно-Бело“ во кино Фросина

Проекција на филмот „Црно-Бело“ во кино Фросина

Првиот македонски филмски мјузикл „Црно-Бело“ во режија на Сандра Ѓоргиева ќе биде прикажан на отворена проекција на 18 јуни (вторник), 20 часот во кино Фросина, МКЦ – Скопје. Филмот ја следи приказната на Јована, која ја игра познатата актерка Јелена Јованова. Јована е млада жена вработена во туристичка агенција. Таа е вредна работничка и ги исполнува

Јелена Јованова во првиот македонски филмски мјузикл „Црно-Бело“

Јелена Јованова во првиот македонски филмски мјузикл „Црно-Бело“

Првиот македонски филмски мјузикл „Црно-Бело“ во режија на Сандра Ѓоргиева ќе биде прикажан на отворена проекција на 18 јуни (вторник) , 20 часот во кино Фросина, МКЦ – Скопје. Филмот ја следи приказната на Јована, која ја игра познатата актерка Јелена Јованова. Јована е млада жена вработена во туристичка агенција. Таа е вредна работничка  и ги исполнува