притисни ентер »

Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

Досега многу истражувања се занимавале со тоа колку просечно трае сексот, а студија објавена во „Journal of Sex Research“ откри колку би требало да трае сексуалниот чин, според жените. Според последното истражување научниците откриле дека сексот без предигра во просек трае од пет и пол до седум и пол минути. Но, жените би сакале сексот да трае прецизно

Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена? Досега многу истражувања се занимавале со тоа колку просечно трае сексот, а студија објавена во „Journal of Sex Research“ откри колку би требало да трае сексуалниот чин, според жените. Според последното истражување научниците откриле дека сексот без предигра во просек трае од пет и пол до седум

Колку треба да трае водење љубов за жената да биде задоволна?

Колку треба да трае водење љубов за жената да биде задоволна?

Многу истражувања се занимаваат колку е просечно трање водење љубов, а студијат објавена во часописот "Journal of Sex Research" открива колку жените сакаат да трае тој интимен чин. Дали и вашите желби и реалност се поклопуваат. Имено спрема последните истражувања научниците откриле дека сексот во просек трае од пет до седум минути без предигра. Жените

Колку треба да трае водење љубов за жената да биде задоволна?

Колку треба да трае водење љубов за жената да биде задоволна?

Многу истражувања се занимаваат колку е просечно трање водење љубов, а студијат објавена во часописот "Journal of Sex Research" открива колку жените сакаат да трае тој интимен чин. Дали и вашите желби и реалност се поклопуваат. Имено спрема последните истражувања научниците откриле дека сексот во просек трае од пет до седум минути без предигра. Жените

Колку треба да трае водењето љубов за да жената биде задоволна?

Колку треба да трае водењето љубов за да жената биде задоволна?

Многу истражувања се бават со проблемот колку е просечното траење на сексуалните односи, а студијата објавена во списанието „Journal of Sex Research” открила колку би сакале жените да трае интимниот чин. Дали вашите желби и реалноста се поклопуваат? Имено, според ова последно истражуавње научниците откриле дека сексот во просек трае од пет и пол до