притисни ентер »

Еве што одлучи јавниот обвинител за 70-годишниот педофил од Прилеп

Еве што одлучи јавниот обвинител за 70-годишниот педофил од Прилеп

Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Од страна на Јавен обвинител одредена е мерка притвор во траење од 30 дена за 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Старецот

Притвор за прилепчанецот (70) кој силуваше петгодишно девојче

Притвор за прилепчанецот (70) кој силуваше петгодишно девојче

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Од страна на Јавен обвинител одредена му била мерка притвор во траење од  30 дена. Вчера од страна на Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесена е кривична пријава против С.Ч.(70) поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче . Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена за 70-годишниот педофил од Прилеп

Притвор од 30 дена му е одреден на 70-годишниот прилепчанец кој изврши полов напад врз петгодишно девојче. Во денешниот полициски билтен се наведува дека против 70-годишниот С.Ч. е поднесена кривична пријава поради сомневање за сторено кривично дело „полов напад врз дете кое не наполнило 14 години“. Случајот во полиција го пријави 23-годишната мајка