притисни ентер »

Сопственикот на Феникс Санс го продава клубот
Сопственикот на Феникс Санс го продава клубот

Сопственикот на Феникс Санс го продава клубот

Американската професионална кошаркарска екипа Феникс Санс ќе го промени сопственикот. Актуелниот прв човек на машката и женската екипа на Феникс Санс, Роберт Сарвер, објави дека е во потрага по нови сопственици, откако раководството на НБА лигата го суспендираше на една година и парично го казни со 10 милиони долари поради расистички коментари, како

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот Американската професионална кошаркарска екипа Феникс Санс ќе го промени сопственикот. Актуелниот прв човек на машката и женската екипа на Феникс, Роберт Сарвер, објави дека е во потрага по нови сопственици, откако раководството на НБА лигата го суспендираше на една година и парично го казни со 10 милиони

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

Американската професионална кошаркарска екипа Феникс Санс ќе го промени сопственикот. Актуелниот прв човек на машката и женската екипа на Феникс, Роберт Сарвер, објави дека е во потрага по нови сопственици, откако раководството на НБА лигата го суспендираше на една година и парично го казни со 10 милиони долари поради расистички коментари, како и недостоен

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

Американската професионална кошаркарска екипа Феникс Санс ќе го промени сопственикот. Актуелниот прв човек на машката и женската екипа на Феникс, Роберт Сарвер, објави дека е во потрага по нови сопственици, откако раководството на НБА лигата го суспендираше на една година и парично го казни со 10 милиони долари поради расистички коментари, како и недостоен

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

НБА: Сопственикот на Феникс го продава клубот

– Американската професионална кошаркарска екипа Феникс Санс ќе го промени сопственикот. Актуелниот прв човек на машката и женската екипа на Феникс, Роберт Сарвер, објави дека е во потрага по нови сопственици, откако раководството на НБА лигата го суспендираше на една година и парично го казни со 10 милиони долари поради расистички коментари, како и

Феникс е на продажба

Феникс е на продажба

Мнозинскиот сопственик на франшизата во НБА – Финкис санс и ВНБА-франшизата – Феникс Меркјури и Роберт Сарвер, изјави дека го започнал процесот на продажба на двата клуба. Неговата одлука доаѓа откако објави НБА дека сопственикот на Санс ќе биде суспендиран на една година и ќе мора да плати казна од десет милиони долари по истрагата за незаконско однесување

Феникс на продажба за 1.8 милијарда долари

Феникс на продажба за 1.8 милијарда долари

Американскиот професионален кошаркарски клуб Феникс од денеска е на продажба. НБА составот кој пред две сезони стигна до финалето од разигрувањето ќе добие нов сопстевеник откако контроверзниот Роберт Сарвер се одлучи да го продаде клубот по суспенцијата на од страна на првенството. Сарвер неодамна беше суспендиран на една година, а доби и казна од

Сарвер ги продава Феникс Санс

Сарвер ги продава Феникс Санс

Роберт Сарвер, американски бизнисмен и сопственик на кошаркарските тимови во Феникс, издаде соопштение во кое наведува дека бара купувачи за Санс како и за Меркјури (ВНБА). Актуелниот сопственик на тимот на Феникс Санс и Феникс Меркјури, Роберт Сарвер изјави дека бара купувачи откако лигата го суспендираше на една година и го казни со 10 милиони долари

Сарвер ги продава Феникс Санс

Сарвер ги продава Феникс Санс

Роберт Сарвер, американски бизнисмен и сопственик на кошаркарските тимови во Феникс, издаде соопштение во кое наведува дека бара купувачи за Санс како и за Меркјури (ВНБА). Добивај вести на вибер Актуелниот сопственик на тимот на Феникс Санс и Феникс Меркјури, Роберт Сарвер изјави дека бара купувачи откако лигата го суспендираше на една година и го