притисни ентер »

7 прашања за сексот што ги мачат луѓето во долги врски
7 прашања за сексот што ги мачат луѓето во долги врски

7 прашања за сексот што ги мачат луѓето во долги врски

Британската секс-експертка Трејси Кокс понуди решение за сомнежите со кои се соочуваат паровите во долга врска. Таа вели дека повеќето се борат со истите предизвици и дека тие се сосема нормални. 1. Дали е паметно да се откажеме од сексот ако на двајцата ни е досадно? Да, но само ако го направите тоа на паметен начин. Ако само кренете раменици, се

Мажите обожаваат кога жените им го прават ова за време на интимните односи, но се срамат да го кажат!

Мажите обожаваат кога жените им го прават ова за време на интимните односи, но се срамат да го кажат!

Владее мислењето дека мажите сакаат да бидат доминантни во спалната соба, но реалноста е малку поинаква. Имено, припадниците на посилниот пол сакаат понекогаш дамата да преземе иницијатива. Освен тоа, и тие сакаат да разменуваат нежности и прегратки по интимните односи. Но најхрабрите откриле точно што би сакале жените да им прават во кревет, само

Мажите обожаваат кога жените им го прават ова за време на интимните односи, но се срамат да го кажат!

Мажите обожаваат кога жените им го прават ова за време на интимните односи, но се срамат да го кажат!

Владее мислењето дека мажите сакаат да бидат доминантни во спалната соба, но реалноста е малку поинаква. Имено, припадниците на посилниот пол сакаат понекогаш дамата да преземе иницијатива. Освен тоа, и тие сакаат да разменуваат нежности и прегратки по интимните односи. Но најхрабрите откриле точно што би сакале жените да им прават во кревет, само

Мажите сакаат кога жените им го прават ова за време на интимни односи, а не смеат да им кажат: Полудуваат од самата помисла

Мажите сакаат кога жените им го прават ова за време на интимни односи, а не смеат да им кажат: Полудуваат од самата помисла

Мажите се многу поедноставни и поскромни отколку што покажуваат – и отколку што мислиме ние! Обично мислиме дека мажите сакаат да бидат доминантни во спалната соба, но реалноста е малку поинаква. Имено, припадниците на посилниот пол сакаат кога понекогаш дамата презема иницијатива. Освен тоа, сакаат и да разменуваат нежности и прегратки по интимните

Добрите жени во сексот ги прават овие работи

Добрите жени во сексот ги прават овие работи

Сексологот Лаура Берман која се залага за широка сексуална едукација, тврди дека секоја жена треба да работи на тоа во спалната соба да се чувствува самоуверено. Таа истакнува дека овие три работи најдобро придонесуваат за тоа: 1.Да се грижи за косата Верувале или не, но грижата заизгледот и квалитетот на косата влијае на сексуалниот живот. Тоа ја