притисни ентер »

Сторми има 44 години: Oва е порно глумицата поради која Трамп може да биде уапсен
Сторми има 44 години: Oва е порно глумицата поради која Трамп може да биде уапсен

Сторми има 44 години: Oва е порно глумицата поради која Трамп може да биде уапсен

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп тврди дека ќе биде уапсен во вторник затоа што и платил на актерката од филмови за возрасни Сторми Даниелс 130.000 долари за да ѝ го купи молкот поради наводните сексуални односи со неа. Сторми има 44 години и три брака зад себе. Говорејќи на својата медиумска платформа Truth Social, поранешниот американски

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп тврди дека ќе биде уапсен во вторник поради обвиненијата дека и платил на порно актерката Сторми Даниелс да молчи за нивната наводна афера. Адвокатите на Трамп, наводно, му платиле на Даниелс да молчи пред шест години, а њујоршките обвинители размислуваат дали има основа за покренување обвинение, пишува

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп тврди дека ќе биде уапсен во вторник поради обвиненијата дека и платил на порно актерката Сторми Даниелс да молчи за нивната наводна афера. Адвокатите на Трамп, наводно, му платиле на Даниелс да молчи пред шест години, а њујоршките обвинители размислуваат дали има основа за покренување обвинение, пишува

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

„ЌЕ БИДАМ УАПСЕН ВО ВТОРНИК“: Драматичен говор на Доналд Трамп

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп тврди дека ќе биде уапсен во вторник поради обвиненијата дека и платил на порно актерката Сторми Даниелс да молчи за нивната наводна афера. Адвокатите на Трамп, наводно, му платиле на Даниелс да молчи пред шест години, а њујоршките обвинители размислуваат дали има основа за покренување обвинение, пишува

Маск: Ако го уапсат Трамп, тоа ќе биде почеток на неговиот реизбор за претседател

Маск: Ако го уапсат Трамп, тоа ќе биде почеток на неговиот реизбор за претседател

Сопственикот на Твитер, Илон Маск, изјави дека доколку поранешниот американски претседател Доналд Трамп навистина биде уапсен во наредните денови, тоа ќе доведе до негов реизбор на претседателските избори во 2024 година. „Ако тоа се случи, тоа ќе биде почеток на резиборот на Трамп“, напиша Маск на Твитер. Претходно Трамп изјави дека федералните агенции

Ова е порно актерката поради која Трамп тврди дека ќе биде уапсен

Ова е порно актерката поради која Трамп тврди дека ќе биде уапсен

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп тврди дека ќе биде уапсен во вторник затоа што и платил на актерката од филмови за возрасни Сторми Даниелс 130.000 долари за да ѝ го купи молкот поради наводните сексуални односи со неа. Сторми има 44 години и три брака зад себе. Говорејќи на својата медиумска платформа Truth Social, поранешниот американски

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Сопственикот на Твитер и еден од најбогатите луѓе во светот Илон Маск, денеска рече дека доколку поранешниот американски претседател Доналд Трамп навистина биде уапсен во наредните денови, тоа ќе доведе до негов реизбор на претседателските избори во 2024 година. „Ако тоа се случи, тоа ќе биде почеток на резиборот на Трамп“, напиша Маск на Твитер. Претходно

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Сопственикот на Твитер и еден од најбогатите луѓе во светот Илон Маск, денеска рече дека доколку поранешниот американски претседател Доналд Трамп навистина биде уапсен во наредните денови, тоа ќе доведе до негов реизбор на претседателските избори во 2024 година. „Ако тоа се случи, тоа ќе биде почеток на резиборот на Трамп“, напиша Маск на Твитер. Претходно

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Маск: Ако го уапсат Трамп, ТОА ЌЕ БИДЕ ПОЧЕТОК НА НЕГОВАТА ПОБЕДА НА ИЗБОРИ

Сопственикот на Твитер и еден од најбогатите луѓе во светот Илон Маск, денеска рече дека доколку поранешниот американски претседател Доналд Трамп навистина биде уапсен во наредните денови, тоа ќе доведе до негов реизбор на претседателските избори во 2024 година. „Ако тоа се случи, тоа ќе биде почеток на резиборот на Трамп“, напиша Маск на Твитер. Претходно