притисни ентер »

Пензионерите и сексот  Што велат експертите
Пензионерите и сексот  Што велат експертите

Пензионерите и сексот  Што велат експертите

Многу нови пензионери се прашуваат како можат да го намалат стресот поради престанокот на работниот однос и начинот на кој тие можат да се забавуваат? Одговорот е: секс! Поточно, американскаите истражувачи откриле дека постарите се посреќни ако почесто имаат секс. Лицата постари од 65 години чиј сексуален живот не е толку активен и понатаму се среќни

Тајни на паровите кои имаат добар сексуален живот

Тајни на паровите кои имаат добар сексуален живот

Паровите кои и покрај тоа што се долго време заедно успеваат да имаат возбудлив и страствен секс, се придржуваат до неколку правила. Двата партнера мора да работат на успехот на врската. Ако сакате да го задржите огнот, проучувајте ги карактеристиките на искусни долгогодишни двојки кои имаат навистина добар секс со години! Комуникација Ако постојано

Несмасни и себични: Мажите родени во овој хороскопски знак се најлоши љубовници!

Несмасни и себични: Мажите родени во овој хороскопски знак се најлоши љубовници!

Сите сакаат да имаат партнер кој ќе знае да ги задоволи во кревет, но луѓето честопати се вљубуваат пред да дознаат дали некој е добар во сексот или не. Но ако му верувате на хороскопот, тогаш лесно ќе можете да ги одбегнете лошите љубовници, бидејќи најголем дел од нив, наводно, се раѓаат во знакот Рак. Иако важат за многу грижливи партнери, Раковите

Несмасни и себични: Мажите родени во овој хороскопски знак се најлоши љубовници!

Несмасни и себични: Мажите родени во овој хороскопски знак се најлоши љубовници!

Сексот не би требало да биде најважното нешто во врската, но секако е од голема важност. Сите сакаат да имаат партнер кој ќе знае да ги задоволи во кревет, но луѓето честопати се вљубуваат пред да дознаат дали некој е добар во сексот или не. Но ако му верувате на хороскопот, тогаш лесно ќе можете да ги одбегнете лошите љубовници, бидејќи најголем дел

Мажите родени во овој хороскопски знак се „најлоши во  кревет“

Мажите родени во овој хороскопски знак се „најлоши во кревет“

Сексот не би требало да биде најважен во секоја врска, ама сепак е важен дел од секоја врска. Секој сака партнер кој ќе го задоволи во кревет, ама често луѓето се заљубуваат пред да откријат дали некој е добар во кревет. Доколку верувата во хороскоп, тогаш може да ги избегнете лошите „љубовници“ бидејќи според хороскопот тоа се луѓето родени во хорскопски

Мажите во овој хороскопски знак се најлоши во кревет

Мажите во овој хороскопски знак се најлоши во кревет

Тие одат по својот плен, но според хороскопот се разочарување во кревет. Мажите родени во хороскопскиот знак Рак се себични во креветот. Иако се прилично грижливи партнери кои ја покажуваат емотивната страна, сепак тие не знаат да и возвратат на партнерката со иста мерка.