притисни ентер »

20 години поминаа како во сон – актерите од „Сопранови“ прославија јубилеј
20 години поминаа како во сон – актерите од „Сопранови“ прославија јубилеј

20 години поминаа како во сон – актерите од „Сопранови“ прославија јубилеј

Една од најпопуларните ТВ-серии на сите времиња „Сопранови“ деновиве прослави 20 години од првото емитување. Дел од екипата се собра на годишнината и во знак на сеќавање на главната ѕвезда Џејмс Гандолфини, кој ненадејно почина во 2013 на 51 година. Гандолфини го играше шефот на мафијата во Њу Џерси, Тони Сопрано, а гледачите ги следеа балансирањата

20 години поминаа како во сон – актерите од „Сопранови“ прославија јубилеј

20 години поминаа како во сон – актерите од „Сопранови“ прославија јубилеј

Една од најпопуларните ТВ-серии на сите времиња „Сопранови“ деновиве прослави 20 години од првото емитување. Дел од екипата се собра на годишнината и во знак на сеќавање на главната ѕвезда Џејмс Гандолфини, кој ненадејно почина во 2013 на 51 година. Гандолфини го играше шефот на мафијата во Њу Џерси, Тони Сопрано, а гледачите ги следеа балансирањата