притисни ентер »

Adam Levine фронтменот на групата Marron 5 заштитно лице на новиот Yves Saint Laurent Y Live
Adam Levine фронтменот на групата Marron 5 заштитно лице на новиот Yves Saint Laurent Y Live

Adam Levine фронтменот на групата Marron 5 заштитно лице на новиот Yves Saint Laurent Y Live

Yves Saint Laurent лансира на нов мирис Y LIVE како дополна на мирисната линија Yves Saint Laurent Y Man. Првенецот во линијата беше Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette од 2017 година, наменет за генерација Y – родени во 1980-тите и 1990-тите години , по што беше лансиран Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum во 2018 година. Заштитни лица на првите мирисни