притисни ентер »

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите
Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски на денешната прес-конференција ги повика сите граѓани да дадат свој активен придонес во кампањата за заштита од пожари и заеднички да укажеме од неопходноста за заштита на шумите и природните ресурси. „Согласно планот за работа на Дирекцијата за заштита и спасување, во период од 15-ти

Надлежните повикуваат да се заштитат шумите од пожари

Надлежните повикуваат да се заштитат шумите од пожари

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски на денешната прес-конференција ги повика сите граѓани да дадат свој активен придонес во кампањата за заштита од пожари и заеднички да укажеме од неопходноста за заштита на шумите и природните ресурси. – Согласно планот за работа на Дирекцијата за заштита и спасување, во период од 15-ти

Од утре почнува кампања за заштита од пожари, најави Џафероски

Од утре почнува кампања за заштита од пожари, најави Џафероски

Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) од 15 јули до 15 август годинава на целата територија на државата ќе спроведува кампања за заштита од пожари. Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари, соопшти директорот на Дирекцијата за заштита

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари. Ова на денешната прес-конференција го соопшти директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски. – Кампањата ќе вклучува делење на прирачникот за намалување на заканите од пожари, како

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски на денешната прес-конференција ги повика сите граѓани да дадат свој активен придонес во кампањата за заштита од пожари и заеднички да укажеме од неопходноста за заштита на шумите и природните ресурси. „Согласно планот за работа на Дирекцијата за заштита и спасување, во период од 15-ти

Утре почнува кампања за заштита од пожари

Утре почнува кампања за заштита од пожари

Дирекцијата за заштита и спасување од 15 јули до 15 август годинава на целата територија на државата ќе спроведува кампања за заштита од пожари. Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари. Ова денеска на прес-конференција го соопшти директорот

Џафероски: ДЗС од утре почнува кампања за заштита од пожари

Џафероски: ДЗС од утре почнува кампања за заштита од пожари

Дирекцијата за заштита и спасување од 15 јули до 15 август годинава на целата територија на државата ќе спроведува кампања за заштита од пожари. Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари. Ова на денешната прес-конференција го соопшти директорот

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Дирекцијата за заштита и спасување од 15 јули до 15 август годинава на целата територија на државата ќе спроведува кампања за заштита од пожари. Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари. Ова на денешната прес-конференција го соопшти директорот

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Од утре почнува кампања за заштита од пожари

Дирекцијата за заштита и спасување од 15 јули до 15 август годинава на целата територија на државата ќе спроведува кампања за заштита од пожари. Ќе се едуцира населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари. Ова на денешната прес-конференција го соопшти директорот

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Кампања за заштита од пожари, надлежните повикуваат да се заштитат шумите

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски на денешната прес-конференција ги повика сите граѓани да дадат свој активен придонес во кампањата за заштита од пожари и заеднички да укажеме од неопходноста за заштита на шумите и природните ресурси. „Согласно планот за работа на Дирекцијата за заштита и спасување, во период од 15-ти