притисни ентер »

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro
Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Очекуваме Realme наскоро да го објави остатокот од Realme 9 семејството, но веќе добиваме добра идеја за тоа што да очекуваме од Pro моделот, благодарение на серијата протечени фотографии и листата со спецификации обезбедени од @OnLeaks и Smartprix Тие откриваат дека Realme 9 Pro ќе има отвор за селфи камерата во горниот лев агол на екранот, тенки

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Очекуваме Realme наскоро да го објави остатокот од Realme 9 семејството, но веќе добиваме добра идеја за тоа што да очекуваме од Pro моделот, благодарение на серијата протечени фотографии и листата со спецификации обезбедени од @OnLeaks и Smartprix Тие откриваат дека Realme 9 Pro ќе има отвор за селфи камерата во горниот лев агол на екранот, тенки

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Се појавија фотографии и спецификации од Realme 9 Pro

Очекуваме Realme наскоро да го објави остатокот од Realme 9 семејството, но веќе добиваме добра идеја за тоа што да очекуваме од Pro моделот, благодарение на серијата протечени фотографии и листата со спецификации обезбедени од @OnLeaks и Smartprix Тие откриваат дека Realme 9 Pro ќе има отвор за селфи камерата во горниот лев агол на екранот, тенки

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

Новиот извештај вели дека претстојните iPhone 14 Pro модели на Apple ќе имаат главна камера од 48 MP. Ова ќе биде трет пат Apple да ја зголемува резолуцијата на главниот камера сензор на iPhone. Првиот пат тоа се случи со iPhoe 4S кога беше зголемен од 5 на 8 MP, а вториот пат кај iPhone 6S кога имаше зголемување од 8 на 12 MP. На Apple веројатно му

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

Новиот извештај вели дека претстојните iPhone 14 Pro модели на Apple ќе имаат главна камера од 48 MP. Ова ќе биде трет пат Apple да ја зголемува резолуцијата на главниот камера сензор на iPhone. Првиот пат тоа се случи со iPhoe 4S кога беше зголемен од 5 на 8 MP, а вториот пат кај iPhone 6S кога имаше зголемување од 8 на 12 MP. На Apple веројатно му

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

iPhone 14 Pro моделите ќе имаат главна камера од 48 MP

Новиот извештај вели дека претстојните iPhone 14 Pro модели на Apple ќе имаат главна камера од 48 MP. Ова ќе биде трет пат Apple да ја зголемува резолуцијата на главниот камера сензор на iPhone. Првиот пат тоа се случи со iPhoe 4S кога беше зголемен од 5 на 8 MP, а вториот пат кај iPhone 6S кога имаше зголемување од 8 на 12 MP. На Apple веројатно му

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Различни извори тврдат дека Apple ќе имплементира дизајн со два отвора во новиот iPhone. Веќе некое време се појавуваат информации дека засекот во екранот ќе биде отстранет од  iPhone 14 серијата. Сепак, има многу дебати за тоа што ќе направи Apple со предната камера и Face ID сензорот. Според Рос Јанг, консултант и аналитичар во индустријата за дисплеи,

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Различни извори тврдат дека Apple ќе имплементира дизајн со два отвора во новиот iPhone. Веќе некое време се појавуваат информации дека засекот во екранот ќе биде отстранет од  iPhone 14 серијата. Сепак, има многу дебати за тоа што ќе направи Apple со предната камера и Face ID сензорот. Според Рос Јанг, консултант и аналитичар во индустријата за дисплеи,

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Следниот iPhone може да имплементира два отвори за сензори во екранот

Различни извори тврдат дека Apple ќе имплементира дизајн со два отвора во новиот iPhone. Веќе некое време се појавуваат информации дека засекот во екранот ќе биде отстранет од  iPhone 14 серијата. Сепак, има многу дебати за тоа што ќе направи Apple со предната камера и Face ID сензорот. Според Рос Јанг, консултант и аналитичар во индустријата за дисплеи,