притисни ентер »

Фризерка покажала што може погрешен шампон да ѝ направи на вашата бојадисана коса
Фризерка покажала што може погрешен шампон да ѝ направи на вашата бојадисана коса

Фризерка покажала што може погрешен шампон да ѝ направи на вашата бојадисана коса

Фризерката Рејчел Трач, направила експеримент со шампон од салон и шампон купен од продавница, па покажала нешто што изненадило многумина. Секој кој ја бојадисува својата коса знае дека нејзиното одржување не е евтино, особено доколку одлучите косата да ја бојадисате во „похрабри“ нијанси. Сопственичка на козметички и фризерски салон, Рејчел Трач,

Фризерка покажала што може погрешен шампон да ѝ направи на вашата бојадисана коса: Жените гледале со неверување

Фризерка покажала што може погрешен шампон да ѝ направи на вашата бојадисана коса: Жените гледале со неверување

Фризерката Рејчел Трач, направила експеримент со шампон од салон и шампон купен од продавница, па покажала нешто што изненадило многумина. Секој кој ја бојадисува својата коса знае дека нејзиното одржување не е евтино, особено доколку одлучите косата да ја бојадисате во „похрабри“ нијанси. Сопственичка на козметички и фризерски салон, Рејчел Трач,