притисни ентер »

Киноа: Го забрзува метаболизмот, го одржува срцето, го чисти организмот од токсини
Киноа: Го забрзува метаболизмот, го одржува срцето, го чисти организмот од токсини

Киноа: Го забрзува метаболизмот, го одржува срцето, го чисти организмот од токсини

Златото на инките - киноата, содржи големи количини на протеини, поради што може да се натпреварува со производите од животинско потекло. Богат е со витамини Е, Ц, калиум, разни минерали, аминокиселини и есенцијални масла. Традиционалната медицина ја користи за лекување на гихт, тумори, хемороиди и ишијас. Полна е со витамини и аминокиселини кои го

Јадете ја оваа билка секој ден: Го забрзува метаболизмот, го одржува срцето, го чисти целото тело од токсините!

Јадете ја оваа билка секој ден: Го забрзува метаболизмот, го одржува срцето, го чисти целото тело од токсините!

Златото на инките - киноата, содржи големи количини на протеини, поради што може да се натпреварува со производите од животинско потекло. Богат е со витамини Е, Ц, калиум, разни минерали, аминокиселини и есенцијални масла. Традиционалната медицина ја користи за лекување на гихт, тумори, хемороиди и ишијас. Полна е со витамини и аминокиселини кои го