притисни ентер »

Знаци што укажуваат дека црниот дроб не работи како што треба
Знаци што укажуваат дека црниот дроб не работи како што треба

Знаци што укажуваат дека црниот дроб не работи како што треба

Црниот дроб е најголема жлезда во човечкиот организам, во која се наоѓаат околу 300 милијарди клетки на ткивото хепатоцит, кои вршат над 500 различни физиолошки функции, од кои повеќето се неопходни за одржување во живот. Дека црниот дроб не работи како што треба покажуваат следните симптоми. 1. Болки во стомакот. Болка од десната страна под ребрата

Знаци што укажуваат дека црниот дроб не работи како што треба – Ако имате некој од овие симптоми побарајте совет од лекар

Знаци што укажуваат дека црниот дроб не работи како што треба – Ако имате некој од овие симптоми побарајте совет од лекар

Црниот дроб е најголема жлезда во човечкиот организам, во која се наоѓаат околу 300 милијарди клетки на ткивото хепатоцит, кои вршат над 500 различни физиолошки функции, од кои повеќето се неопходни за одржување во живот. Дека црниот дроб не работи како што треба покажуваат следните симптоми. 1. Болки во стомакот. Болка од десната страна под ребрата