притисни ентер »

Трамп организира ручек за земјите кои издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната
Трамп организира ручек за земјите кои издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите кои издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател, Доналд Трамп, организира ручек за лидерите на земјите членки на НАТО што издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените два отсто, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател, Доналд Трамп, организира ручек за лидерите на земјите членки на НАТО што издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените два отсто, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече Трамп

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече Трамп

Јас честам ручек: Трамп подготви гозба за лидерите чии земји трошат најмногу пари во НАТО

Јас честам ручек: Трамп подготви гозба за лидерите чии земји трошат најмногу пари во НАТО

Американскиот претседател Доналд Трамп денес ги повика на ручек лидерите на земјите членки на НАТО кои одвојуваат по 2% од БДП за одбрана. Ручекот на таканаречената „2 проценти“ група како што ја нарекува претседателот на САД е приреден за лидерите на 9 од 29-те земји членки на НАТО Алијансата, пренесува новинската агенција „АП“. „Ручекот е на моја

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател, Доналд Трамп, организира ручек за лидерите на земјите членки на НАТО што издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените два отсто, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

– Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто”, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече

Ручек на сметка на Трамп: Се гостеа само лидерите кои издвојуваат пари за одбраната

Ручек на сметка на Трамп: Се гостеа само лидерите кои издвојуваат пари за одбраната

Агенциите наведуваат дека со овој потег Трамп сакал да ги казни другите членки на Алијансата кои не одвојуваат толку за одбраната. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто”, како што Трамп ги нарече,