притисни ентер »

„Карес Груп“ нуди практикантска работа во областа на финансии
„Карес Груп“ нуди практикантска работа во областа на финансии

„Карес Груп“ нуди практикантска работа во областа на финансии

„Карес Груп“ нуди практикантска работа, во областа на финансии, во период од 3 месеци, со можност за вработување Кандидатите треба да се мотивирани и да сакаат предизвици. Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следниве услови: -Завршено високо образование (департман – финансии, сметководство) или при крај на последна година на студии -Одлично