притисни ентер »

Намирници што може да предизвикаат мигрена
Намирници што може да предизвикаат мигрена

Намирници што може да предизвикаат мигрена

Мигрената е една од најужасните главоболки, без разлика во кој дел од денот се појавила. Постојат најразлични теории што ја предизвикува, но точниот причинител и понатаму е непознат. Во текот на тие бројни истражувања, откриено е дека некои видови храна може да бидат поттикнувачи на мигренозна болка, а некои од нив ги јадеме секојдневно. Меѓу нив се

ГИ ЈАДЕТЕ СЕКОЈ ДЕН: Намирници што може да предизвикаат мигрена

ГИ ЈАДЕТЕ СЕКОЈ ДЕН: Намирници што може да предизвикаат мигрена

Производи што секојдневно ги јадете, а се полни со елементи кои се причинители на болката Мигрената е една од најужасните главоболки, без разлика во кој дел од денот се појавила. Постојат најразлични теории што ја предизвикува, но точниот причинител и понатаму е непознат. Во текот на тие бројни истражувања, откриено е дека некои видови храна може да