притисни ентер »

ЕВРО 2020: Бускетс доби негативен тест на коронавирус и ќе се приклучи на шпанската репрезентација
ЕВРО 2020: Бускетс доби негативен тест на коронавирус и ќе се приклучи на шпанската репрезентација

ЕВРО 2020: Бускетс доби негативен тест на коронавирус и ќе се приклучи на шпанската репрезентација

Играчот за врска на Шпанија, Серхио Бускетс се излечи од коронавирусот. Тој на 6 јуни доби позитивен тест. Фудбалерот наскоро ќе се приклучи на националниот тим, објавено е на официјалната веб-страница на Шпанската фудбалска федерација. Капитенот на „црвената фурија“ го пропушти натпреварот од првото коло на Европското првенство 2020 со Шведска (0:0),

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Капитенот на Шпанија го победи коронавирусот

Капитенот на Шпанија го победи коронавирусот

Шпанија ќе биде засилена за наредните две средби на ЕВРО 2020 откако капитенот на „црвената фурија“, Серхио Бускетс го победи коронавирусот и му се стави на располагање на селекторот Луис Енрике. Асот на Барселона беше позитивен при тестирањето на 6 јуни, поради што не настапи за Шпанците на премиерниот натпревар на ЕВРО 2020 против Шведска (0-0).

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Серхио Бускетс им се приклучи на соиграчите

Капитенот на шпанската репрезентација, Серхио Бускет, им се приклучи на соиграчите. Бускетс, во петокот, добил негативен тест на коронавирусот. Бускетс, во текот на денот ќе им се приклучи на соиграчите од националниот тим, во базата во Севилја. Капитенот ќе биде во составот на Шпанија за дуелот со Севилја, прашање е само дали селекторот Луис Енрике,

ЕВРО 2020: Бускетс доби негативен тест на коронавирус и ќе се приклучи на шпанската репрезентација

ЕВРО 2020: Бускетс доби негативен тест на коронавирус и ќе се приклучи на шпанската репрезентација

Играчот за врска на Шпанија, Серхио Бускетс се излечи од коронавирусот. Тој на 6 јуни доби позитивен тест. Фудбалерот наскоро ќе се приклучи на националниот тим, објавено е на официјалната веб-страница на Шпанската фудбалска федерација. Капитенот на „црвената фурија“ го пропушти натпреварот од првото коло на Европското првенство 2020 со Шведска (0:0),