притисни ентер »

Гледањето на филмови никогаш не било подобро: Во оваа кино сала наместо столчиња има кревети
Гледањето на филмови никогаш не било подобро: Во оваа кино сала наместо столчиња има кревети

Гледањето на филмови никогаш не било подобро: Во оваа кино сала наместо столчиња има кревети

Кој не би сакал да лежи во кревет додека гледа добар филм? Колку пати сте помислиле дека би било убаво да легнете во кино додека гледате филм кој неколку месеци сте го чекале да се појави на репертоарот? Во Швајцарија таа мисла ја претвориле во дело, па отвориле "соба" односно кино-сала која наместо класични седишта има кревети. Ова интересно место

Е ова е кино - си гледаш филмче, си грицкаш, си лежиш! РАЈ!

Е ова е кино - си гледаш филмче, си грицкаш, си лежиш! РАЈ!

Во Швајцарија е отворено кино во кое може да се гледа филм во лежечка положба. Имено, салата која привлекла најголемо внимание е таканаречената ВИП спална соба со филмско платно, каде на располагање има 11 споени кревети со прекривки и перници. Билетот за следење проекција во оваа сала чини околу 40 евра и во него се вклучени храна и пијалаци, додека

Е ова е кино - си гледаш филмче, си грицкаш, си лежиш! РАЈ!

Е ова е кино - си гледаш филмче, си грицкаш, си лежиш! РАЈ!

Во Швајцарија е отворено кино во кое може да се гледа филм во лежечка положба. Имено, салата која привлекла најголемо внимание е таканаречената ВИП спална соба со филмско платно, каде на располагање има 11 споени кревети со прекривки и перници. Билетот за следење проекција во оваа сала чини околу 40 евра и во него се вклучени храна и пијалаци, додека

Кино во Швајцарија ги замени седиштата со кревети!

Кино во Швајцарија ги замени седиштата со кревети!

Дали некогаш сте посакале да имате кино во вашата спална соба? Секако дека да. Ова кино во Швајцарија е близу до таа идеја со отворањето на „ВИП спална соба“ во која се наоѓаат двојни кревети наместо традиционалните здодевни седишта. Погледнете како изгледа тоа!

Гледај филм во кино и тоа во лежечка позиција

Гледај филм во кино и тоа во лежечка позиција

Дали сте мечтаеле за кино во спалната соба? Швајцарија го оствари овој сон на луѓето кои во кино сакаат да се чувствуваат како дома. Станува збор за ВИП спална соба во киното Pathe во Швајцарија, во област блиску швајцарско-германската граница. Киното претстави нов начин на гледање филмови, во салата има 11 кревети опремени со чаршави и перници. Покрај

Кревети наместо седишта: Како изгледа киното од соништата?

Кревети наместо седишта: Како изгледа киното од соништата?

Дали сте мечтаеле за кино во спалната соба? Швајцарија го оствари овој сон на луѓето кои во кино сакаат да се чувствуваат како дома. Станува збор за ВИП спална соба во киното Pathe во Швајцарија, во област блиску швајцарско-германската граница. Киното претстави нов начин на гледање филмови, во салата има 11 кревети опремени со чаршави и перници. Покрај

Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети

Кино во Швајцарија ги замени црвените седишта со дупли кревети

Колку пати досега сте сонувале за кино со кревет, наместо обични столчиња? Во Швајцарија сега сонот се остварува. Од неодамна се отвори сала таканаречена ВИП спална соба со филмско платно, каде на располагање има 11 споени кревети со прекривки и перници. ВИП билет чини нешто над 40 евра и во него се вклучени храна и пијалаци, додека обичен билет чини

ВИП кино со кревети наместо седишта отворено во Швајцарија

ВИП кино со кревети наместо седишта отворено во Швајцарија

Викендов во населбата Шпрајтенбах, Швајцарија беше отворено првото кино со брачни кревети наместо седишта. Киното е дел од комплексот „Pathe“ кое на репертоарот нуди голем број филмски проекции од секаков вид. Покрај оваа сала, киното има IMAX сала како и 6 конвенционални сали со регуларни седишта, пренесува Индепендент . Сепак, ваквото посебно искуство

ВИП кино со кревети наместо седишта отворено во Швајцарија

ВИП кино со кревети наместо седишта отворено во Швајцарија

Викендов во населбата Шпрајтенбах, Швајцарија беше отворено првото кино со брачни кревети наместо седишта. Киното е дел од комплексот „Pathe“ кое на репертоарот нуди голем број филмски проекции од секаков вид. Покрај оваа сала, киното има IMAX сала како и 6 конвенционални сали со регуларни седишта, пренесува Индепендент . Сепак, ваквото посебно искуство