притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија
ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира со амандмани законот за амнестија кој е поднесен во Собранието, бидејќи намерата на власта со овој закон, како што се оценува, е да се ослободат криминалци кои служат затворски казни. „Да, ние ќе го блокираме, тука не треба да има никаква дилема. Ова не е закон со европско знаменце како што беа измените во кривичниот законик

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски најави дека ќе го блокираат со амандмани законот за амнестија кој е поднесен во Собранието, бидејќи намерата на власта со овој закон, како што вели, е да се ослободат криминалци кои служат затворски казни. -Па видете владата на СДСМ -ДУИ, односно ДУИ-СДСМ како ви е полесно, се подготвува за сериозна опозиција

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

ВМРО-ДПМНЕ со амандмани ќе го блокира законот за амнестија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски најави дека ќе го блокираат со амандмани законот за амнестија кој е поднесен во Собранието, бидејќи намерата на власта со овој закон, како што вели, е да се ослободат криминалци кои служат затворски казни. „Да, ние ќе го блокираме, тука не треба да има никаква дилема, ова не е закон со европско знаменце

Мицкоски за законот за амнестија: Криминалците на кои власта им ветила слобода пак ќе бидат на улица и ќе ѝ прават проблем на идната влада на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски за законот за амнестија: Криминалците на кои власта им ветила слобода пак ќе бидат на улица и ќе ѝ прават проблем на идната влада на ВМРО-ДПМНЕ

Лидерот на опозициската партија уште еднаш повтори дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржат и со амандмани ќе го блокираат предложениот закон за амнестија кој вчера беше усвоен од Владата. Додаде дека со носењето на законот власта има намера да ги ослободи криминалците бидејќи, како што рече, тоа им го ветила ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи

„Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

„Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

При денешната посета на општина Илинден претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на законот за амнестија кој што е поднесен во Собрание и дали ќе се блокира со амандмани истакна дека владата СДСМ-ДУИ се подготвува за опозиција а ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија со амандмани бидејќи намерата

„Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

„Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

При денешната посета на општина Илинден претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на законот за амнестија кој што е поднесен во Собрание и дали ќе се блокира со амандмани истакна дека владата СДСМ-ДУИ се подготвува за опозиција а ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија со амандмани бидејќи намерата

Стануваат сабајле и викаат сега ќе блокирам, вели Ковачевски по најавите на Мицкоски за блокирање на Законот за амнестија

Стануваат сабајле и викаат сега ќе блокирам, вели Ковачевски по најавите на Мицкоски за блокирање на Законот за амнестија

29 Нема решение во парламентот кое што опозицијата не го блокирала. Откако сум дел од Владата, стратегијата на опозицијата е блокада и тоа на нив им стана како „spiritus movens“ на нивното работење. Станува сабајле и викаат сега ќе го блокирам. Веројатно тоа го научија во 11-години владеење кое го имавме. Тогаш имавме блокирани евроинтеграции, НАТО

Мицкоски: Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

Мицкоски: Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

Мицкоски: Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија При денешната посета на општина Илинден претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на законот за амнестија кој што е поднесен во Собрание и дали ќе се блокира со амандмани истакна дека

ЗАКОНОТ ЗА АМНЕСТИЈА ЌЕ БИДЕ ЗАТРУПАН СО АМАНДМАНИ Мицкоски најавува блокада во Собранието

ЗАКОНОТ ЗА АМНЕСТИЈА ЌЕ БИДЕ ЗАТРУПАН СО АМАНДМАНИ Мицкоски најавува блокада во Собранието

ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија со амандмани бидејќи намерата на власта со овој закон е да се ослободат криминалци коишто служат затворски казни, а идната влада на ВМРО-ДПМНЕ има намера да се пресмета со криминалот од каков било облик – изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање при денешната

Мицкоски: Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

Мицкоски: Власта сака да ослободи криминалци затоа што тоа им го ветиле – ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија

При денешната посета на општина Илинден претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на законот за амнестија кој што е поднесен во Собрание и дали ќе се блокира со амандмани истакна дека владата СДСМ-ДУИ се подготвува за опозиција а ВМРО-ДПМНЕ ќе го блокира законот за амнестија со амандмани бидејќи намерата