притисни ентер »

7 Чудесни градби кои им пркосат на сите правила: Уживајте во најубавите мостови на светот кои ќе ве воодушеват
7 Чудесни градби кои им пркосат на сите правила: Уживајте во најубавите мостови на светот кои ќе ве воодушеват

7 Чудесни градби кои им пркосат на сите правила: Уживајте во најубавите мостови на светот кои ќе ве воодушеват

Тешко е да се најде поромантично место за прошетка од овие мостови – особено еден германски. Иако легендата вели дека ваков совршен лак можел да направи само некој „ѓавол“, не постои ништо толку страшно поврзано со оваа средновековна култура. Ние секогаш се восхитуваме со тоа што го создава природата, но исто така се восхитуваме и на различни архитектонски