притисни ентер »

Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени
Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени

Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија. „Македоснките попови имаат силна национална должност на вечерашните богослужби низ сите цркви во земјата и дијаспората да фрлат

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија. „Македоснките попови имаат силна национална должност на вечерашните богослужби низ сите цркви во земјата и дијаспората да фрлат

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

„Во името н Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето Христово – Божиќ со желба за добро здравје, лична среќа, мир и спокој. Преку Христос, божјата љубов кон

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење на Македонците – А1он

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија. „Македоснките попови имаат силна национална должност на вечерашните богослужби низ сите цркви во земјата и дијаспората да фрлат

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

Со вчерашното интервју за грчкиот „Ефимерида тон синдактон“, марионетата Зоран Заев целосно ги отвори картите дека со договорот со Преспа се раѓа нова нација во новата држава Република Северна Македонија и дека се признава грчкиот карактер на Македонија во регионот. Со ваквите изјави за бришење на Македонците од светската мапа на нации, марионетата

Единствена Македонија: Mарионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско

Единствена Македонија: Mарионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско

Со вчерашното интервју за грчкиот „Ефимерида тон синдактон“, марионетата Зоран Заев целосно ги отвори картите дека со договорот со Преспа се раѓа нова нација во новата држава Република Северна Македонија и дека се признава грчкиот карактер на Македонија во регионот. Со ваквите изјави за бришење на Македонците од светската мапа на нации, марионетата

Единствена Македонија: Заев за грчки медиум призна дека брише сѐ што е македонско

Единствена Македонија: Заев за грчки медиум призна дека брише сѐ што е македонско

Со вчерашното интервју за грчкиот „Ефимерида тон синдактон“, марионетата Зоран Заев целосно ги отвори картите дека со договорот со Преспа се раѓа нова нација во новата држава, се наведува во соопштение на партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија. „Со ваквите изјави за бришење на Македонците од светската мапа на нации, марионетата Зоран Заев

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

„Со вчерашното интервју за грчкиот „Ефимерида тон синдактон“, марионетата Зоран Заев целосно ги отвори картите дека со договорот со Преспа се раѓа нова нација во новата држава Република Северна Македонија и дека се признава грчкиот карактер на Македонија во регионот. Со ваквите изјави за бришење на Македонците од светската мапа на нации, марионетата

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ

Единствена Македонија: Сега кога марионетата Заев призна за грчки медиум дека брише се што е македонско, што ќе прави македонскиот народ – А1он