притисни ентер »

ВНИМАВАЈТЕ: Колони возила на влезот во Скопје кај Автокоманда
ВНИМАВАЈТЕ: Колони возила на влезот во Скопје кај Автокоманда

ВНИМАВАЈТЕ: Колони возила на влезот во Скопје кај Автокоманда

ВНИМАВАЈТЕ: Колони возила на влезот во Скопје кај Автокоманда (ФОТО) Колони на возила попладнево едвај се движат кон влезот на Скопје кај Автокоманда. Ситуацијата со колоните возила е веќе непроменета повеќе од една година, а ова никако да дојде до ушите и очите на градскиот татко Петре Шилегов. Нервозни граѓани секојдневно се жалат дека ниту можат