притисни ентер »

10 Пати кога девојките и момците ќе претерале со Фотошопот и резултатот е тажен
10 Пати кога девојките и момците ќе претерале со Фотошопот и резултатот е тажен

10 Пати кога девојките и момците ќе претерале со Фотошопот и резултатот е тажен

„Зошто ви е плус-сајз модел кога можете само да ги ’растегнете‘ фотографиите?“ – неуспешните обиди за користење Фотошоп и слични алатки за уредување можат да бидат навистина комични. Фотошоп навистина е волшебна алатка ако знаете да ја користите правилно. Кога експерти работат со Фотошоп и слични алатки, обично не ни забележуваме дека фотографијата